Tijdelijk buurtkantoor Zottegem

De eigenaar van de schoenenwinkel in de Hoogstraat wenst zijn pand te renoveren. Aan de hand van een ontwerpstudie onderzoekt LabLand hoe de onderbenutte verdiepingen omgevormd kunnen worden tot kwalitatieve woningen, zonder verlies van de etalageruimte. Dit met de steun van de stad Zottegem, intercommunale SOLVA en de provincie Oost-Vlaanderen.

In afwachting van de renovatiewerken staat de winkelruimte leeg. Met akkoord van de eigenaar richtte LabLand de leegstaande schoenenwinkel in als buurtkantoor in het hartje van de stad. In dit buurtkantoor zullen de projectresultaten van het project Wonen boven Winkels worden gedeeld. Winkeliers en eigenaars kunnen er langskomen om bij een kopje koffie kennis te maken met het LabLand-team en de mogelijkheden van het project.

Wonen boven Winkels

Wil je graag meer weten over Wonen boven Winkels in Zottegem? Labland geeft graag een extra woordje uitleg. Maak een afspraak met Hannah en kom gerust eens langs in ons buurtkantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!