LabLand zet de deuren open!

Kom op ontdekking in onze voormalige fruitwinkel tijdens de allereerste Impactweek van Provincie Oost-Vlaanderen.

Van maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni 2022 is er in de Provincie Oost-Vlaanderen van alles te ontdekken, te proeven en te ervaren op het gebied van circulaire en sociale economie tijdens de eerste editie van de Oost-Vlaamse Impactweek.

Ter gelegenheid van deze Impactweek, nodigen we jullie graag uit op woensdag 1 juni vanaf 14 uur in het eerste Circularwork.space pand.

Met CircularWork transformeert LabLand tijdelijk leegstaande handelspanden in stadscentra om tot circulaire co- werkplekken en etalageruimtes voor lokale ondernemers en starters. We ontwikkelen een circulair model voor inrichtingen die vlot verhuisbaar zijn naar nieuwe locaties. Deze eerste locatie is daar het prototype van en sinds kort operationeel.

We bieden graag een rondleiding aan in dit pand waar de resultaten van dat ontwerpmatig onderzoek toegelicht kunnen worden, kennisgemaakt kan worden met onze circulaire ondernemers, makers en co-werkers. In het grote magazijn achteraan tonen we hoe Studio 16, een mobiele demowoning, voor verschillende doeleinden ingezet kan worden.

Kom jij ook eens langs? Laat het ons snel even weten!

De voormalige Fruit4You bevindt zich in de Bevrijdingslaan 70, te Gent.

(Vlot bereikbaar met bus 3,17 of 18, de fiets of te voet vanuit het stadscentrum)